Sons of God Movie

Geplaatst in: Genezing, God, Ontmoeting met God, Opwekking | 2

Sons of God is niet zomaar een film, het is een unieke inkijk in een wereld waar geloof en liefde de enige basis vormt. Onverklaarbare wonderen, levens totaal getransformeerd, zonen en dochters die hun leven volledig inzetten voor hun God.

Filmmaker Immanuel Hazeleger reisde de wereld rond om een verhaal vast te leggen dat inspireert en hoop geeft, en dat laat zien dat God toegankelijker is dan menigeen denkt.

 
//vimeo.com/105121307 bekijk de film op vimeo
 

Een indrukwekkende documentaire met medewerking van Graham Cooke, Bill Johnson, Rick Joyner, Kobus van Rensburg, Heidi Baker, Randy Clark en Mike Bickle.

Manuel Hazeleger verteld over zijn film:

“Ik wilde mensen in beeld brengen die met hun geloof impact op de wereld willen hebben”, verklaart de filmmaker zijn ambitie en levenswerk. “Ik vind het geweldig om boeiende personen voor de camera te hebben en unieke momenten vast te leggen. Mijn doel was niet om mensen te overtuigen in God te gaan geloven, maar wel om te laten zien dat God een goede God is, één van liefde en hoop. Maar meer nog was het mijn doel om mensen stil te laten staan bij het feit dat je maar één leven hebt. Iedere keuze die je maakt heeft gevolgen, ook als je kiest voor een leven als christen.”

Speciale editie: Blu-ray en DVD
Engels, Nederlands en Duits ondertiteld

//www.sonsofgodmovie.com/

//www.dutchquest.com/

2 Responses

 1. reina
  | Beantwoorden

  waar kan ik dit bestellen? Graag nederlandse ondertiteling

  • marc
   | Beantwoorden

   Bestellen kan op de pagina van Dutchquest.
   De documentaire is gemaakt door de Nederlander Manuel Hazeleger. Ik heb hem zelf ook en de DVD is Nederlands ondertiteld.
   Op dit moment kun je de DVD en Blue-ray versie met 50% korting kopen. (tot 29 februari 2016)
   //www.dutchquest.com/product/sons-of-god-1-combo/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.