Heidi Baker – Wonderen door liefde

Heidi Baker

 

Heidi Baker
Mama Heidi DVD te koop op gospel.nl

‘Maar liefst veertien doden zijn opgewekt de laatste twee jaar, tientallen blinden, doven en verlamden zijn op slag genezen! Voedsel wordt wonderbaarlijk vermenigvuldigd: een maaltijd voor vier voedt honderden uitgehongerde kinderen. En zo gaat het verder. Heidi Baker en haar team maken vele wonderen mee. Maar hierdoor wordt ze niet gedreven.

God heeft haar in Zijn greep en ze is totaal “In Love with Jesus”. Samen met haar man Rolland Baker zetten ze zich radicaal in voor weeskinderen in Mozambique. Haar radicale toewijding aan Jezus en de liefde van God die ze weggeeft heeft vele harten veranderd. Ze leeft haar leven in intimiteit met Jezus en kent hem persoonlijk.

Bekijk het wonderlijke verhaal van Gods almacht, in een gewone vrouw: Mama Heidi

‘Je zult sterven!’ riep de arts boos. ‘Dat kan me niet schelen, antwoordde Heidi en ze stapte resoluut het dodelijke gebied binnen. Ze bevond zich in een ziekenhuis waar een vijftigtal stervende cholera-lijders lagen. Medicijnen waren er niet, vanwege de hevige overstromingen. Tientallen mannen, vrouwen en vooral kinderen waren ten dode opgeschreven. Huilend greep Mama Heidi de een na de ander vast.

In wanhoop riep ze uit: ‘God, u heeft beloofd dat u er zou zijn voor de kinderen! Hier liggen ze nu… te sterven. Doe iets!!!’ Haar teamleden kwamen ook binnen, eveneens met gevaar voor hun eigen leven. Het ziekenhuis lag immers onder strenge afzondering.

Huilend en vol liefde grepen Heidi en haar team elke patiënt vast, en terwijl hun tranen over de stervende lichamen rolden, gebeurde er een groot wonder… Gods genezende kracht raakte ze aan en langzaam maar zeker werden alle patiënten genezen! Het ziekenhuis bleef uiteindelijk leeg achter.

Meer video’s over Heidi Baker:

Leren wat liefde is

Zie ook haar Nederlandse boek: Leren wat Liefde is

Bekijk de hele film hier!

http://god.tv/documentaries/video/documentaries/compelled-by-love

God leerde Heidi om naar iedereen te kijken en te stoppen voor degene die recht voor je staat.

Zie ook: www.compelledbylovethefilm.com

Blinde man wordt genezen (Engels)

Getuigenis van Heidi Baker

Heidi Bakers getuigenis over hoe ze God leerde kennen en over hoe ze gevuld werd met de Heilige Geest en over hoe God haar beloofde hoe Hij duizenden kinderen zou voeden als ze zou volgen. God raakte haar krachtig aan in een opwekkings samenkomst in Toronto. Kijk voor veel meer video’s over God op het Catch the Fire youtube channel (Engels)


Ga ik naar de hemel?

Ga ik naar de hemel?

Eerlijke antwoorden op deze belangrijke vraag.

Ontdek het hier

2 Responses

  1. n
    |

    Lees dat de afgelopen 2 jaar doden.werden opgewekt meermaals. Kunt u mij de namen ,email adr of telefoon nr. geven van deze personen?