God de Vader

Geplaatst in: Ontmoeting met God 0

De liefde van God de Vader

Op internet had ik gelezen over en conferentie met James Jordan. Iemand die de openbaring van God de Vader met zich meedraagt. Na mijn werk reed ik door naar de conferentie om een avond mee te maken. In de auto bad ik tot God dat ik Hem zo graag als Vader wilde leren kennen. Als ik iets geleerd heb van God dan is het wel dat God beloont wie Hem met het hele hart zoeken.

James vertelde een geweldige boodschap over het hart. Dat God in de eerste plaatst niet gaat om wat je allemaal doet, maar dat je Hem je hele hart geeft. Spreuken 4:23 zegt: “Van alles waar je over waakt, waak vooral over je hart, het is de bron van je leven.”

Na de afloop ging ik naar James toe om hem te bedanken. Wat er daarna gebeurde was geweldig. Hij sloeg zijn armen om mij heen en bad een kort gebed dat zijn armen de armen van de Vader mochten zijn. Onmiddellijk voelde ik de warmte en de aanwezigheid van de Vader op mij komen. Zijn Heilige Geest vulde me van top tot teen. Blijdschap, verwondering en dankbaarheid vulde mijn hart.

In de auto terug naar huis had ik zeer bijzondere ontmoeting met de Vader en de dagen erna bleef Zijn Geest op me rusten. Ik zie Hem nu in een heel ander licht. Ja we zijn geroepen om allemaal Gods kinderen te zijn. Johannes 1:12 zegt over Jezus: “Wie hem wel ontvingen en in zijn naam geloven, heeft hij het voorrecht gegeven om kinderen van God te worden.”

Hij houdt ontzettend veel van jou en mij. Is dat niet geweldig nieuws?

O ik bid dat we allemaal Gods liefde mogen leren kennen en van daaruit mogen leven.
Open onze ogen Vader en laat ons uzelf zien.

Links:

www.fatherheart.eu – Vaderhart ministries Nederland, zie ook de agenda voor conferenties

www.fatherheart.net – Fatherheart ministries Worldwide

www.fathersloveletter.com


Ga ik naar de hemel?

Ga ik naar de hemel?

Eerlijke antwoorden op deze belangrijke vraag.

Ontdek het hier