Genezingen: Ellen Timmer – Genezen van dubbele gewrichtsreuma

Wie Ellen Timmer uit Putten nu ziet, kan haast niet geloven dat deze gezonde vrouw zo geteisterd werd door reuma. Haar leven was een martelgang geworden, haar lichamelijke conditie ging steeds verder achteruit. Er werd tegen haar gezegd: Genezing is onmogelijk! Toen hoorde ze dat Jezus nog steeds de zieken geneest en wonderen doet. Ook voor Ellen deed God een wonder van genezing.

Genezingen: Christi Rüger – Herstelde wervels

Christi Rüger kwam op haar krukken de grote hal in tijdens de Nijmegen-Campagne. Zij was een wrak, ze kon niets meer en ze had geen toekomst meer. Maar die avond verliet ze zonder haar krukken de dienst, ze had ze namelijk niet meer nodig. Haar hart werd wonderbaarlijk aangeraakt, zij werd door Jezus verlost, genezen en veranderd.

Genezingen: Dick – Bevrijd van depressie

Getuigenis van mijn verandering nadat ik voor de Here Jezus Christus heb gekozen. Dit gebeurde in een genezingsdienst van Jan Zijlstra in de Levensstroom in Leiderdorp op 1 juni 2003. Van depressief suïcidaal gedrag en denken in één seconde herboren en veranderd naar positief denken en handelen.

Genezingen: Wim Brandwijk – Genezen van posttraumatische dystrofie en fibromyalgie

Wim Brandwijk uit Harderwijk had al twintig jaar posttraumatische dystrofie en fibromyalgie. Hij had al geruime tijd op krukken gelopen, maar hij belandde uiteindelijk in een rolstoel. Door deze ziekte had Wim verschrikkelijk veel pijn. Maar tijdens een van de genezingsdiensten raakte God hem wonderbaarlijk aan en werd hij in één seconde volkomen gezond.

Genezingen: Janine Lemans – Verlost van borderline

Janine had het borderline-syndroom. Jarenlang ging ze gebukt onder deze afschuwelijke ziekte die haar leven verwoestte. Medisch gezien was er geen hoop meer voor haar. Ze moest er maar mee leren leven was het advies van de doktoren en de psychiater. Maar wat bij mensen onmogelijk is, is mogelijk bij God. In ??n van de genezingsdiensten genas Jezus haar volkomen in ??n moment.

Genezingen: Lisa Finnema-Meinders – Genezen van bekkeninstabiliteit

Lisa Finnema-Meinders genas op 25 september 2009 in de wonderendienst in Amersfoort van bekkeninstabiliteit.

Genezingen: Carly Alkema – Genezen van de ziekte van Hirschsprung

Carly Alkema genas op 26 augustus 2001 tijdens een genezingsdienst van de ziekte van Hirschsprung. God deed een scheppend wonder en gaf nieuwe darmen. Hierna kon ze voor het eerst in haar leven naar het toilet.

Genezingen: Jeroen Terpstra – Genezen van de ziekte van Perthes door Jezus op 9 juli 1999

Jeroen Terpstra totaal genezen van ziekte van Perthes

Genezingen: Katharine Boekenstein – Was hartpatiënt

Katharina Boekestein had ernstige hartproblemen. Zij besloot om niet bij de pakken neer te gaan zitten, maar om op Jezus te zien. Ze besloot om naar ??n van de wonderendiensten van de Levensstroom in Leiderdorp te gaan. En tijdens deze wonderendienst raakte Jezus haar aan ze was in één moment volkomen gezond.

Genezingen:Henk Hofman – Genezen van fibromyalgie, dystrofie, en ME

Henk Hofman uit Diever had fibromyalgie, dystrofie, en het chronisch vermoeidheidssyndroom ME. Henk ging jarenlang van het ene ziekenhuis naar het andere, maar de artsen konden hem niet helpen. In de grote hal van de Meenthe, in het hart van Steenwijk, was Henk één van de aanwezigen in de genezingsdienst. Toen er voor hem gebeden werd zei hij: Ik voel de kracht van God. Ik voel hoe de pijnen wegvloeien. Toen liep Henk juichend weg. Jezus had hem volkomen genezen.

Genezingen: Stephanie Tjauw-Joe-Kim – Had een zeldzaam hersenvirus

Stephanie Tjauw-Joe-Kim genezen van een ernstig hersenvirus

Genezingen: Godfried Wanga – Genezen van een hartkwaal

Jarenlang van cocaïnegebruik verwoestte zijn lichaam, met als gevolg dat een deel van zijn hart vergroot was en een ander deel te klein was geworden. De operatie was reeds gepland. Toen ging Godfried naar de genezingscampagne en God genas hem.

Genezingen: Veroniek Middag – Genezen van bekkeninstabiliteit

Veroniek belandde na 9 jaar bekkeninstabiliteit in de WAO, ze was voor haar werk 100% afgekeurd. Ze hoorde hoe Nicolien Koelewijn wonderbaarlijk door Jezus was genezen van dezelfde ziekte en Veroniek kwam naar de genezingsdienst in Leiderdorp. Toen er voor haar gebeden werd, raakte God haar wonderbaarlijk aan en werd Veroniek in één moment door Jezus volkomen genezen.

Genezingen: Eskea Jonkman – Genezen van reuma en kapotte knieën

Drieëndertig jaar lang leed Eskea Jonkman aan ernstige knieproblemen. Haar linkerknie was verrot, en daar zou ook nog een kapotte rechterknie bijkomen. De protheses in beide knieën hielpen niet en veroorzaakten vreselijk veel pijn. Na vierendertig operaties was in haar situatie niets verbeterd. Alles was een dagelijkse kwelling en een folterende pijn. Totdat God haar in één van de wonderendiensten volkomen genas.

Genezingen: Marriëtte Kokkeel – Genezen van depressie

Marriëtte Kokkeel genezen van depressie.


Ga ik naar de hemel?

Ga ik naar de hemel?

Eerlijke antwoorden op deze belangrijke vraag.

Ontdek het hier

Pagina 1