Degenen die tot geloof zijn gekomen, zullen herkenbaar zijn aan de volgende tekenen: in mijn naam zullen ze demonen uitdrijven, ze zullen spreken in onbekende talen, met hun handen zullen ze slangen oppakken en als ze een dodelijk gif drinken zal dat hun niet deren, en ze zullen zieken weer gezond maken door hun de handen op te leggen.’ Mc 16:17-18

Wil je dit met eigen ogen zien of zoek je zelf naar genezing? Bezoek een van de genezingsdiensten.

Magazine 01-2015

Magazine 05-2015

Magazine 09-2015

Magazine 01-2016

Magazine 05-2016

Genezing Janneke Vlot – Na 17 jaar genezen van Dystrofie

De diagnose van de doktoren was: Mevrouw Vlot, u heeft posttraumatische dystrofie. Deze ziekte veroorzaakte enorme pijnen bij haar. Bij de geringste beweging was de pijn al ondraaglijk. Zelfs een zuchtje wind dat langs haar been streek als er een deur openstond, was al een kwelling. De conclusie van de artsen was: De fysieke schade is niet meer te herstellen en er is geen kans op genezing. Maar Janneke Vlot kwam op 4 maart 2007 in de genezingsdienst en werd wonderbaarlijk door Jezus genezen.


Artikel in de Trouw
Artikel in AD
EO.nl worstelen met een wonder

De website van evangelist Jan Zijlstra

Genezing Mark – Na 38 jaar genezen van rugletsel

De video is in het Engels en gaat over hoe John en Patt bidden voor Mark die ze op straat tegenkomen. Mark geloofde eerst niet dat gebed zou helpen. Na het gebed liep hij met zijn dochter verder. Maar kijk zelf hoe de grote liefde van God hem krachtig aanraakt.

Meer op: The Normal Christian Life Youtube Channel en op mijn Engelstalige website http://about-god.com

Marijke Brinkhuis was ruim 20 jaar ziek

Marijke was ruim 20 jaar ziek
Maar God had een beter plan!

Lees haar verhaal op:
www.godheefteenbeterplan.nl

Genezing Bert Marinus – Genezen van de ziekte van Lyme

De ziekte van Lyme deed de deur dicht voor de toekomstplannen van het pasgetrouwde stel Bert en Margriet. Maar ze gingen hun weg met God en bleven op Hem vertrouwen, dat Hij hun paden recht zou maken (Spreuken 3: 5-6). Op hun eigen inzicht konden ze niet vertrouwen, want het zag er niet best uit met de gezondheid van Bert.

Na het grote wonder getuigen ze, dat ook al gaan deuren dicht, God vensters naar een nieuwe toekomst opent.God leidt hen door een moeilijke tijd heen.

Er was geen wolkje aan de lucht voor een gelukkige toekomst van Bert en Margriet. Ze hadden voor elkaar gekozen en zouden in december 2004 gaan trouwen. Allebei kenden ze de Heer, en Hij had voor hen voorzien in een mooie huuretage in het centrum van Drachten.

Bekijk de website van Bert

 

Genezing Henk Heesbeen – Genezen van astma na 72 jaar

Vanaf zijn vijfde levensjaar begonnen de klachten: langdurige hoestbuien, gepaard gaand met benauwdheid door de astma. De astma werd zelfs zo hevig dat Henk opgenomen is geweest in een speciaal astmacentrum. Uiteindelijk heeft Henk 72 jaar lang astma gehad. Maar toen hij op een dag, tijdens één van de genezingsdiensten voor zich liet bidden, werd hij wonderbaarlijk aangeraakt door Jezus en werd hij in één moment volkomen genezen.

Genezing Natasja Verstegen – Genezen van longkanker

Natasja kwam naar de wonderendienst en vertelde: Ik heb longkanker en het is zeer ernstig en men kan het niet meer opereren. Ook haar stembanden waren aangetast door de verschillende uitzaaiingen. Toen voelde Natasja hoe de kracht van God haar aanraakte en een wonder deed. Twee weken later kreeg ze weer een onderzoek in het ziekenhuis. De artsen zeiden: Het is onbegrijpelijk ... we kunnen niets meer vinden ... je bent helemaal gezond!

Genezing Daniël Peulen – Genezen van ernstige hartkwaal

Daniël had nog maar een half jaar te leven, de artsen gaven hem geen hoop meer, want alle aderen bij zijn hart waren versleten. Toen Daniël naar de genezingsdienst kwam, werd hij door de genezende kracht van God aangeraakt en geheel vernieuwd! Hij kan weer volop fietsen en zwemmen en ook het, als gevolg van veelvuldig medicijngebruik, ontstane eczeem, is verdwenen! Daniël is volkomen vernieuwd!

Genezing Marco van de Glind – Bevrijd van drugsverslaving

Marco was zwaar verslaafd aan allerlei soorten drugs. Hij wilde een einde aan zijn leven maken, maar toen vertelde iemand hem over de wonderendiensten van de Levensstroom. En tijdens de wonderendienst in Apeldoorn, liet Marco voor zich bidden in de naam van Jezus, en in één moment werd hij volkomen verlost van de drugs en kreeg hij een totaal nieuw leven.

Genezing Eric van Leeuwen – God herstelde Eric

Deze man leefde in 1943 in de hel van het Jappenkamp, in Indonesië. Daar werd hij afgebeuld en zijn lichaam onherstelbaar verwoest. De kampbeulen hadden al zijn botten kapot geslagen. Zijn lichaam was een wrak geworden. Erik leefde vervolgens zestig jaar lang in een hel van pijn. Maar hij werd door Jezus in één moment genezen, en zijn leven werd wonderbaarlijk veranderd.


Ga ik naar de hemel?

Ga ik naar de hemel?

Eerlijke antwoorden op deze belangrijke vraag.

Ontdek het hier

Pagina 2